Lilli Maripuu kutsuti sotsiaalministri vastuvõtule

Täna on sotsiaalminister Hanno Pevkuri vastuvõtule oodatud 33 eakat üle Eesti. Saare maakonnast on minister vastuvõtule kutsunud Lilli Maripuu, kes on Kuressaare pensionäride ühenduse juhatuse liige ja kelle kureerida on eakate elu ja tegevust toetavad sotsiaalteemad.

 “Proua Maripuu on erudee-ritud, aktiivne ja elurõõmust pakatav inimene, kes on töötanud aastaid personalijuhina. Ta on kultuurilembene ja reisihimuline laia silmaringiga tegus abiline,” ütles Saarte Häälele sotsiaalministeeriumi pressiesindaja Agnes Männiste, lisades, et Lilli Maripuu kõrge missioonitunnetus ja eetika on toonud talle tema tegevusvaldkonnas lugupidamise.

“Oma sihikindlas tegevuses ei piirdu ta ainult Kuresaare linna eakate abistamisega, vaid tema tööraadius hõlmab ka Saaremaa paljusid valdu, olles isegi mõnele sotsiaaltöötajale tööle innustavaks hoovaks,” sõnas Männiste.

Lilli Maripuul on teoreetilised põhiteadmised ja ta tunneb nii eakate majandusliku toimetuleku kui ka hooldust ja puudeid käsitlevaid küsimusi. Oma teadmisi täiendab ta pidevalt nii sotsiaal- kui ka terviseteemadel.
Sotsiaalministri ja eakate poliitika komisjoni pidulik tänuvastuvõtt toimub juba kümnendat korda ning seekord peetakse meeles eakaid vabatahtliku töö tegijaid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)