Krimi (1)

Traktor saastas maanteekraavi
24. augustil kell 18.29 teatati päästeteenistusele, et Valjala vallas Jõelepa küla lähedal on maanteekraavis naftasaadusereostus. Reostust oli kraavis veepinnal ca 2 m ulatuses.

Päästeteenistuse teatel selgus, et möödunud neljapäeval oli üks traktor samasse kraavi külili vajunud ning traktorikütusega siin tegemist oligi. Päästjad piirasid reostuse mullavalliga, et see edasi ei leviks. Juhtunust anti teada keskkonnainspektoritele. Reostuse koristab ära traktori omanik.

Sõrves tehti kahjutuks üle 35 lõhkekeha
Päästeameti demineerijatel tuli teisipäeval Sõrves kahjutuks teha üle 35 sõjaaegse lõhkekeha, neist enamus olid mürsud. Päästeameti korrapidaja teatel leidsid kohalikud elanikud suure pommiarsenali Torgu valla Mõntu külast. Demineerijad tegid kahjutuks 35 mürsku, viis sütikut ja ühe käsigranaadi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)