Korsten sattus Ruhnus politseiga pahuksisse

Lorilaulja Korsten ehk Aarne Meensalu sattus üleeile õhtul Ruhnu saare politseiga pahuksisse, kui korrakaitsjad tulid mehi noomima liigvalju muusika pärast.

Korsten, kes oli enda sõnul lihtsat ehitustööd tegemas, oli politsei käitumisest äärmiselt nördinud. “Mina tegin majast 70 meetrit eemal ahju ja mingi muusikat ei kuulnudki,” rääkis pahur lorilaulik Delfile. “Neil on kamba peale üks sitane püstol!”

Korsten seletas, et kohale tulnud politseinik hakkas tal kohe käsi väänama ja viis ta dokumentide puudumise tõttu kordonisse. Politsei kinnitab, et 23. augustil kella 22.55 ajal sai Lääne prefektuuri juhtimiskeskus tõepoolest väljakutse, et Saare maakonnas Ruhnu vallas häirib kohalikke elanikke vali muusika.

“Sündmust läks kohapeal kontrollima Ruhnu kordoni toimkond, kes leidis eest seltskonna. Rutiinse kontrolli käigus selgus, et kahel kohalviibinuist ei olnud ametnikule ette näidata isikut tõendavat dokumenti. Ühel neist oli dokument jäänud ööbimispaika ja see toodi ära.

Teisel meesterahval ei olnud dokumenti üldse kaasas ja nii toimetatigi ta Ruhnu kordonisse isiku kindlaks tegemisele. Tegemist on täiesti seadusliku ja tavapärase tegevusega. Kordonis tehti isik kindlaks ja viidi mees tagasi,” kinnitas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)