Pätid sigatsesid jälle viljapõllul (4)

Pätid sigatsesid jälle viljapõllul

 

Hiljuti avaldas Saarte Hääl pildi kasvavas rapsis sõitnud auto hävitustööst Saiklas. Nüüd saatis Tüütsi talu peremees Aare Aljas fotod ATV ja krossimootorratta ühise rallimise jälgedest talle kuuluval odrapõllul Leisi vallas Nihatu külas Tõre soos.

“Näib, et lätlasest vanajumala kõrvale (kes juba mitmendat aastat järjest ei lase soost saaki koristada) on siginenud kohalikud “lätlased’’, kes teiste tehtud tööd ja vaeva mitte millekski ei pea,” kirjutas Aare Aljas toimetusele saadetud kirjas, mida illustreerisid fotod vilja sisse aetud rööbastest.

Seoses juhtunuga kutsub Aare Aljas kohalikke elanikke, kes juhtusid 20. augusti paiku ATV ja krossirattaga varustatud tandemit Nihatu-Roobaka külades liikumas nägema, sellest teada andma. Politsei abile talunik oma sõnul eriti ei looda, kuna eelmise juhtumi uurimisest Saiklas ei ole asja saanud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)