Krimi

Helikopteri abil röövpüüdjaid ei leitud
Suurejoonelise reidi käigus, mille eesmärgiks oli avastada ebaseaduslikku püügitegevust Saare maakonna veekogudel, suuremaid rikkumisi ei tuvastatud. Keskkonnainspektsiooni pressiesindaja Leili Tuule sõnul olid reidile kaasatud ka piirivalvurid, kes seirasid veekogusid helikopteri pardalt. Maa peal viis reidi läbi neli erinevat ekipaaži.

Reidi käigus kontrolliti üheksat vähipüüdjat ja ühte jahimeest. Ühele eripüügiloa omanikule, kelle püügivahendid olid tähistatud vanade loanumbritega, tehti suuline märkus. Teiste püüdjate ja jahimehe tegevuses rikkumisi ei tuvastatud.
Püügilt kõrvaldati seitse püügile asetatud, kuid tähistamata vähipüügivahendit.

Sadamas lõhuti autoaken
Ajavahemikus 20.–22. august on Kuressaares Roomassaare sadamas lõhutud sõiduauto Chrysler Grand Voyager aken, millega on omanikule tekitatud 3000 krooni kahju. Autost midagi varastatud ei ole.

Ringteele lekkis õli
20. augustil kell 14.36 teatati päästjatele, et Kuressaares Kihelkonna ringteel on 1 meetri ulatuses maha voolanud õli. Õli sattus teele veoautost, millel oli tehniline rike. Päästjad puhastasid tee.

Puud olid teedele kukkunud
22. augusti õhtul ja järgmise päeva varahommikul said päästjad Saaremaal mitu väljakutset seoses teedele langenud puudega. Liiklust takistanud murdunud puud koristati teedelt Kihelkonna vallas Kurevere külas, Mustjala vallas Võhmas ja Kärla vallas Karida küla teeristis.

Üügu pangal põles prügikast
22. augustil kell 12.17 kustutasid päästjad Muhu vallas Üügu pangal põlenud prügikasti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)