Kadunud vanahärra leiti Tallinna bussist

Laupäeva pealelõunal teatati politseile, et hommikul kella 11 saadik on kadunud 78-aastane vanahärra.

Saarte Hääle andmetel oodati vanahärrat Kuressaares Tuule tänavas toimunud kokkusaamisele, kuhu ta ei jõudnud, meest oli hoopis nähtud maja eest, kus üritus toimuma pidi, rannaala poole keeramas, ning tagasi ta enam ei tulnud. Politsei sõnul alustasid kell 15.30 tulnud teate peale Väike-Roomassaare poolsaarel eaka mehe otsinguid päästeamet, Kaitseliit ja politsei. Kaasatud oli ka koer.

Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul oli otsijail ka infot, et mees võis tahta mandrile sõita, ja seetõttu kontrolliti ka liinibusse. “Kell 17.25 tuligi teade, et isik on leitud Kuressaare–Tallinna liinibussist,” edastas Tammeleht õnnelikult lõppenud otsingute lõpplahenduse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 8 korda, sh täna 1)