Juhtkiri: Kui kodutu tahab koju (2)

Neid inimesi, kes elu hammasrataste vahele jäänuna ja kodu kaotanuna hakkama peavad saama, ei ole Kuressaares väga palju, hinnanguliselt kuni 30. Ometi on ka nemad inimesed, kellel kunagi on olnud kodu ning sellest ilmajäämine vaevalt et kellegi eluunistuste hulka on kuulunud.

Nüüd on linnavolikogu kodanikukomisjonis kodutute teema taas jutuks olnud ning seal tehtud ettepanek – soodsa üürihinnaga korterite pakkumine – tasub kindlasti kaalumist. Vähemalt nende osas, kes ise tahavad end aidata.

On ju vana tõde, et aita ennast ise, siis aitab sind ka jumal (isegi kui selleks jumalaks võiks olla parasjagu ametisse valitud linnavalitsus). Seda aga, et üks “korralikuks hakkav” kodutu enesele vabaturult korteri suudaks hankida, pole vist mõtet unistadagi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)