Kaitsja: Liblik ei maksa pennigi

Ärimees Tullio Libliku advokaat Maria Mägi ütleb Eesti Ekspressile antud intervjuus, et Liblik ei ole endisele äripartnerile Andrus Suklesele 20 miljonit võlgu ning tasu lubamine “pea eest” ei ole õiguspärane.

Ärimees Andrus Sukles pani portaalis Lost24.eu välja 4,3 miljoni kroonise tasu inimesele, kes aitab tal ärimees Tullio Liblikult kätte saada kuni 20 miljoni kroonise võla.

Must kass jooksis meeste vahelt läbi seoses suurejoonelise kinnisvaraäriga Hirvepargi elurajoonis Pärnus. Maria Mägi sõnul on ilmne, et Lost24-s on negatiivse tähelepanu teravik asjatult pööratud Tullio Liblikule kui füüsilisele isikule. Teatest võib aru saada, et võlgnikuks on Suklese arvates OÜ Saarte Investeering, mistõttu on Tullio Libliku foto ja isikukoodi avaldamine teate juures põhjendamatu.

Eile oli Libliku foto portaalis asendatud Kuressaare Ajamaja pildiga. Hoone kuulub Saarte Investeeringule. Mägi ütles, et 4,3 miljonit võib tõepoolest olla ahvatlev summa, kuid teade sellise tasu lubamisest on ebamäärane ja nõue ise õigusliku aluseta, mistõttu on tõenäoline, et Suklesel ei tule seda summat välja käia.

Mägi lisas, et kuivõrd Liblikul mingit võlga Suklese ees ei ole, siis ei ole tal ka vaja seda maksta, ei niisama ega 4,3 miljoni krooni eest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)