Saaremaalt sõidab harrastusteatrite festivalile neli truppi

20.–22. augustini toimuvale X Külateatrite festivalile, mis toimub tänavu Raplamaal Märjamaa rahvamajas sõidavad Saaremaalt Salme vallateater ning Taritu, Tornimäe ja Orissaare näitering.

Festivali peakorraldaja Ast-ra Põldma tundis heameelt, et saarlasi tuleb nii rohkearvuliselt. “Saarlased on väga tublid ja hakkajad ning kuna Saaremaa festivali korraldus oli väga hea, siis üritame meie sama või veelgi paremat,” lausus ta.

Salme viib Märjamaale Beneš/Tolarsky opereti ainetel muusikalise komöödia “Haljal aasal”, Taritu näitering August Mälgu “Häda õnnega”, Orissaare kultuurimaja näitering näitab Aadu Hindi “Mis juhtus Kihnu Jõnniga, kui “Manni” peal oli kotermann” ja Tornimäe näiteselts Tõnis Braksi “Võsavendi”.

Kokku osaleb festivalil 22 teatritruppi 23 lavastusega üle Eesti. Lavastusi hindavad tänavu Maret Oomer, Toomas Lõhmuste, Valter Uusberg, Helen Rekkor ja vaatlejana Andrus Vaarik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)