Tänak kaotas vaid WRC-dele

Lääne-Virumaal laupäeval toimunud Kehala rallisprindil saavutas neljarattaveoliste autode klassis esikoha Georg Gross, kelle järel oli teine Urmo Aava ja kolmas Ott Tänak. Kaks esimest sõitsid WRC-klassi autodega, seekord koos Markko Märtiniga sõitnud Ott Tänaku sõiduriist oli N-klassi Subaru.

Sel kuul ootab saarlast veel ees Saksamaal toimuv MM-ralli. Teadaolevalt saavutas Pirelli Star Driver’i meeskonnas sõitev Tänak eelmisel, Soomes toimunud etapil klassi võidu.

Saksamaalt Tänak, kelle kaardilugeja on Kuldar Sikk, nii head tulemust ei looda, kuna sealne ralli sõidetakse asfaltkattega teedel. “Ma ei tea asfaldil sõitmisest suurt midagi,” vahendab Tänaku sõnu MaxRally. “Tegelikult ei ole ma kunagi asfaldil rallit sõitnud, seega ei saa lihtne olema. Minu kaardilugeja Kuldar Sikk on siin paaril korral olnud ja olen sellest rääkinud ka Markko Märtiniga.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)