Kaali kooli hakkab juhtima Marjana Prii (1)

Pihtla vallavalitsuse moodustatud kuueliikmeline komisjon valis kümne kandidaadi seast ühehäälselt Kaali põhikooli direktoriks kolm aastat Kärla koolis õppealajuhatajana töötanud Marjana Prii.

Pihtla vallavanem Jüri Saar lausus, et komisjoni arvates oli Marjana Prii ülekaalukalt parim. Saare sõnul asub Prii Kaalis tööle esimesel võimalusel. “See sõltub ka Kärla koolist,” lisas ta. Kärla vallavanem Villi Pihl ütles, et nad küll ei rõõmusta, aga samas ei saa ka keelata inimest kandideerimast, kui ta tahab karjääriredelil edasi liikuda.

Pöide vallas Kõrkveres elav Marjana Prii ise ütles Saarte Häälele, et see otsus tuli raskelt. “Ma pikalt kaalusin. Kärla oli hea töökoht, hea kool, harjunud amet, millega hakkama sain. Aga teiselt poolt – kui kohta vahetada, siis praegu oli sobiv aeg,” rääkis ta. Kaali uus direktor lisas, et uues kohas, kus juhtkond on vahetunud, on võib-olla lihtsam oma ideid ellu viia. “Teine põhjus on see, et vanus on selline, et võiks juba ise julgeda otsustada ja vastutada,” põhjendas Prii.

Ootused Kaali kooli suhtes on uuel koolijuhil igati positiivsed. “Loodan, et seal on võimalik neid ideid, mis ma visioonis välja tõin, mõningal määral teostada, ja et ta ei ole perspektiivitu kool, nagu viimasel ajal arvatakse. Minule tundub, et on võimalusi. Aga ülesanne on raske, kerget leiba ma teenima ei lähe,” lausus ta, lisades tänusõnad komisjonile, kes teda usaldas. “Ma loodan seda usaldust igati õigustada. Annan oma parima igal juhul,” kinnitas Marjana Prii.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 105 korda, sh täna 1)