Kuhu minna

Reede, 13. august

KINO
Divas kl 19.30 Nagu öö ja päev. Komöödia. Pilet 50 kr.

ÜRITUS
Kuressaare linnateatris reedel ja laupäeval, 14. augustil kl 12 keskkonnaministeeriumi ja keskkonnaameti korraldusel looduskaitse ajaloo konverents. Konverentsi esimesel päeval ettekanded looduskaitse ajaloost tänapäevani ja esimese Eesti kaitseala, Vilsandi rahvuspargi arengutest. Esilinastub dokumentaalfilm Eesti looduskaitse ajaloost.
Kuressaare linnuse hoovis kl 19 looduskaitse juubelikontsert 100 aastat looduse kaitsel, kus lisaks Marko Matverele ja Jaan Tättele musitseerivad esmakordselt koos Tõnis Mägi ja Ott Lepland. Tasuta. Kl 21 toimuvad tasuta jutu- ja töötoad, kus loodusesõbrad saavad koos Kaja Lotmaniga jälgida nahkhiirte salaelu, püüda koos Teet Rubeniga ööputukaid, rääkida Ivar ja Mart Jüssiga hüljestest, kiigata koos Ain Järvaltiga kalade hingeellu ja vaadelda koos Tõnu Viigiga lendtähti augustitaevas. Muusik Villu Veski ja loodusemees Hendrik Relve pajatavad muhedaid lugusid jututoas “Maailmamere jäise ääre peal” – ettekandele tulevad pildid, jutud ja muusikapalad rännakust Eestist kõige kaugemale mandrile. Armastatud looduseksperdi Aleksei Turovski jututuba “Kes elab saare peal?” võtab vaatluse alla kõikvõimalikud saareelanikud ja nende eripärad.

TANTS
Divas White Gold. DJ Peeter Kukk.
Kodulinna lokaalis DJ Sander Loel. Südaööni sissepääs tasuta, kl 24-st pilet 25 krooni.
Illiku laos Orissaares DJ Mikk Saarela.
Club Privilege’is leti-chickid.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses Spordikeskus 5. Kl 19 ZUMBA, treener Vilma Rojas (Costa Rica). Zumba on lõbus tantsuline fitness-programm, mis sisaldab endas ladina-ameerika, hiphopi, kantri, kõhutantsu ja paljude muude stiilide tantsuliigutusi ja muusikat. Zumba sobib kõigile, ka neile, kes pole varem tantsu või aeroobikaga kokku puutunud. Treeningu hind 5 kr, registreeru tel 45 20 375. Kl 16–20 spordikeskuse kergejõustikuhallis võistlus sõudeergomeetritel, kes läbib viie minuti jooksul pikema distantsi.

Laupäev, 14. august

KINO
Divas kl 19.30 Nagu öö ja päev. Komöödia. Pilet 50 kr.

KONTSERT
Kuressaare linnateatri Sinises saalis kl 19 – Amsterdami konservatooriumis flööti õppiv Liis Lulla. Esitamisele tuleb 19.–20. sajandi romantiline flöödimuusika sellistelt heliloojatelt nagu F. Poulenc, C. Franck, H. Eller ja G. Fauré. Klaveril saadab Maarja Kindel (EMTA). Pilet 50 krooni / 25 krooni.

ÜRITUS
Loonal riigimetsa majandamise keskuses (RMK) 100 aastat looduse kaitsel. Kavas on matkad, töötoad, õpiretked ja ringkäik Loona mõisas. Kl 15 avatakse Loona mõisas Vilsandi elu ja rahvusparki tutvustav püsiekspositsioon. Kl 17 algab kontsert, kus esineb Riho Sibul koos sõpradega, pakutakse juubelitorti. Tasuta.
Valjala lasteaias kl 11 kutsub Lotte kõiki jalgrattasõiduhuvilisi peresid perepäevale Valjala väike väle velo – seekord juba kuuendat korda. Kavas on palju võistlusi erinevatele vanusekategooriatele – alates beebidest kärus kuni memmede ja taatide vigursõiduni välja. Traditsiooniline fotoviktoriin Valjala-teemadel. Teatevõistlus. Koolilastele orienteerumine. Palju vahvaid auhindu.
Muhus Aljava heinaküünis kl 21 X Küünikontsert Tõnis Mägi ja Jarek Kasariga. Väravad avatakse kl 20. Pileteid saab osta kohapeal. Pilet 150 krooni, pensionärile ja lapsele (7–16-a) 125 krooni.

TANTS
Divas Skynite. Lisaks laval roppsuuröökur COOL D isiklikult, kes peale esinemise ka plaate mängib. Ka sel korral otsitakse laval uut raadiostaari, keda saata 10. septembril Tallinnas klubis Von Über-blingen toimuvasse talendi-show ”Kes tahab saada Kivisaareks?” finaali. DJ-d Tanel Samm ja Sven Arusoo.
Orissaares Illiku laos DJ Mihkel Eller.
Club Privilege’is DJ Hando Lööper ja DJ Ailan Kytt.
Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper.

SPORT
Kuressaare Titerannas kl 11. Saare maakonna rannavolle meistrivõistlused 2010.
Kuressaare spordikeskuses kl 12–16 korvpalli vabavisete võistlus, igal viskajal 25 viset viskejoone tagant.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)