Vene miljardär Roman Abramovitš külastas Ruhnu saart (9)

Nädal aega enne Jurmala laulufestivali Uus Laine nähti vene rikkurit Abramovitši Ruhnu saarel, kirjutab Kroonika.

Samal ajal Ruhnus viibinu sõnul hoidis Abramovitš madalat profiili. Mees einetas heatujuliselt äripartner Jevgeni Švidleri firmale kuuluval luksusjahil Le Grand Bleu, mis saare sadama lähedal randus. “Olen küll kuulnud, et ta olla hiljuti olnud siin meie kandis,” ütles Ruhnu sadama kapten Kaarel Niine.

Ülemöödunud nädalal peatus Le Grand Bleu Harilaiul. Reisijaid ja neid teenindavat laevapersonali sõidutas laevalt kaldale ja tagasi alusele kiirkaater. ”Mustvalgesse riietatud stjuuardid rehitsesid kallast. Pidulikuks söögikorraks oli mere äärde üles sätitud lauad, toolid ja päikesevarjud. Nii nagu Miami beach’il – ilus puhas liivarand, valged pikad lained rulluvad kaldaliivale ja moodsalt riietatud inimesed, eririietuses tegutsevad teenindajad,” kirjeldas vaatepilti ettevõtja Siiri Kuus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 107 korda, sh täna 1)