Minu öökapiraamat

Minu öökapiraamat

 

Praegu on minu öökapil vähem raamatuid kui aastaid tagasi. Küll aga on köited muutunud paksemaks. Kui varem neelasin mitu pisikest taskukriminulli päevas, siis nüüd olen ette võtnud mahukamad raamatud.

Viimasena lugesin läbi Stieg Larssoni “Lohetätoveeringuga tüdruku”. Loodetavasti jõuan enne suve lõppu läbi lugeda ka järgmise osa sellest triloogiast. Käsil on hetkel aga Mari Raamoti “Minu mälestused I–II” ja tutvumist ootab ka värske “Käsitöö”.

Üldiselt eelistangi lugeda selliseid ladusalt kirjutatud ja kaasahaaravaid raamatuid. Kuna mulle meeldib lugeda just õhtuti, siis avastan vahel ehmatusega kella vaadates, et kui kohe lugemist ei lõpeta, jäävad järgmisel päeval kõik vajalikud toimetamised tegemata.

Öökapiraamatut valides püüan olla kursis nii hetke bestselleritega kui ka klassikaga. Töötades noortega, on ju hea vestelda nende lemmikutest ning siis soovitada neile endale meeldinud raamatuid. Nii olen viimasel ajal läbi lugenud mitmed Dan Browni raamatud ja ka vampiiriteemaga olen kursis:)

Piret Paomees
Kuressaare gümnaasiumi
õpetaja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)