Kuhu minna

Kolmapäev, 11. august

KINO
Divas kl 20 Shrek nüüd ja igavesti. Pilet 50 krooni.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses spordikeskuse 5. sünnipäeva puhul alustab kl 14 treener Tallinnast – Kadri Kuusik (fittest.ee). Kadri babyfit algab treeninguga aeroobikasaalis, kus teevad trenni emmed ja treeningatribuutikaks :) on nende pisitibud. Treeningus osalev laps peaks vähemalt pead hoidma! Registreeru tel. 45 20 375, treening maksab vaid 5 krooni. Kl 17 viib külalis-treener Kadri Kuusik jõusaalis läbi ringtreeningu. Kui sa ei ole varem jõusaalis treeninud, siis ringtreening on suurepärane võimalus jõusaaliseadmetega lähemat tutvust sobitada. Ringtreeningu hind 5 krooni, registreeru tel 45 20 375. Kl 18.30 ootab külalistreener Kadri Kuusik huvilisi BODYCOMBAT treeningule aeroobikasaalis. BODYCOMBAT sobib nii meestele kui ka naistele ja garanteerib soovitud eesmärkide saavutamise. Head treenimist ja jalalöökide, haakide, sirgete, lõuahaakide, plokkide ja teiste võtete harjutamist! Treeningu hind vaid 5 krooni, registreeru tel 45 20 375.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk. Sissepääs tasuta.

Neljapäev, 12. august

KINO
Divas kl 20 Shrek nüüd ja igavesti. Pilet 50 krooni.

KONTSERT
Arensburgi Päikeseterrassil kl 20 kaunis ja intiimne Tõnis Mägi eksklusiivkontsert. Pilet 150 krooni. Kohtade broneerimine tel 45 24 707.
Kuressaare lossihoovis kl 20 Kummardus Heldur Jõgioja loomingule ja tegemistele.

ÜRITUS
Kärla pargis kl 19 Kärla Triip: ansambel Kukerpillid. Soojendab kohalik ansambel Projekt. Paduvihma korral Sõmera klubis. Pilet 50 krooni, lapsed vanuses 7–15 25 krooni, eelkooliealised saavad tasuta. Kellel Kärla triip seljas, sellele pilet poole hinnaga.

TANTS
Divas sissepääs tasuta kuni kl 24. Alates kl 24-st pilet 35 krooni.
Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper. Sissepääs tasuta.
Veski trahteris kl 20 Pärimuskultuuri suvi 2010: ansambli Anna Minna ERI ja tantsurühm Kanarbik.
Illiku laos Orissaares DJ Peeter Kukk.

TULEKUL

Looduskaitse juubelikontsert 100 aastat looduse kaitsel.
Tõnis Mägi ja Ott Lepland esmakordselt koos laval, Jaan Tätte ja Marko Matvere mitmesajandat korda!
Reedel, 13. augustil on Kuressaare linnuse hoovis kontsert 100 aastat looduse kaitsel, kus lisaks Marko Matverele ja Jaan Tättele musitseerivad esmakordselt koos Tõnis Mägi ja Ott Lepland. Kontsert algab kell 19 ja on tasuta. Lisaks mitmetele huvitavatele ja olulistele ettevõtmistele tähistatakse Eesti looduskaitse sajandat sünnipäeva kontserdiga, mis on üks viimaseid võimalusi kuulda ja näha sel sügisel pikale maailmarännakule asuvat Marko Matveret ja Jaan Tättet. “Loodus annab laulud”, ütleb Tätte, kes peab loodust üheks oma olulisemaks ja suurimaks inspiratsiooniallikaks.
Kontserdil esinevad esmakordselt koos oma põlvkonna majakaks kutsutud Tõnis Mägi ja kodumaise muusikataeva säravaim noor täht Ott Lepland. Esitusele tulevad enamikus Oti valitud lood Mägi repertuaarist. “Tõnis Mägi on minu jaoks Suur Muusik, Suur Inimene ja suurim eeskuju. Muusikaline koostöö temaga on ühe olulisema unistuse täitumine ja suurim au!” rõõmustab Lepland.

Jutu- ja töötoad Turovski ja teistega. Samal õhtul kell 21 toimuvad tasuta jutu- ja töötoad, kus loodusesõbrad saavad koos Kaja Lotmaniga jälgida nahkhiirte salaelu, püüda koos Teet Rubeniga ööputukaid, rääkida Ivar ja Mart Jüssiga hüljestest, kiigata koos Ain Järvaltiga kalade hingeellu ja vaadelda koos Tõnu Viigiga lendtähti augustikuutaevas. Muusik Villu Veski ja loodusemees Hendrik Relve pajatavad muhedaid lugusid jututoas Maailmamere jäise ääre peal – ettekandele tulevad pildid, jutud ja muusikapalad rännakust Eestist kõige kaugemale mandrile. Armastatud looduseksperdi Aleksei Turovski jututuba Kes elab saare peal? võtab vaatluse alla kõikvõimalikud saareelanikud ja nende eripärad. Kuulajad saavad vastuse küsimusele, kus lõpeb loodus ja algab tsivilisatsioon. Üritust toetab SA KIK.
Vaata ka http://www.keskkonnaamet.ee/lk100/ .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)