Kai hoidis “Saaremaad” kinni

Esmaspäeva õhtul kell 21 Kuivastust väljuma pidanud parvlaev “Saaremaa” sõitis sadamast ära pool tundi hiljem, sest kaldaaparelli tehniline tõrge ei võimaldanud laeval lahkuda.

OÜ Väinamere Liinid teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul tekkis tehniline tõrge laeva sildumiskai kaldaaparelli opereerimisel, mis ei võimaldanud laeval graafiku kohaselt väljuda. “Laev väljus Kuivastust 21.35,” kinnitas Hiiuväin.

Sadamakapten Valdur Häng selgitas, et aparelli hüdromootor ei hakanud tööle ning kuna aparell ei liikunud, ei saanud ka “Saaremaa” kai küljest lahti. Hängi sõnul helistati kohe tööde teostajatele, kes siis telefoni teel juhtnööre jagasid.

“Eile käisid nad kohal ja kontrollisid kõik üle,” ütles Häng, lisades, et kõik oli korras ning rohkem selliseid rikkeid loodetavasti ei tule.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)