Lühidalt spordist

MEREORIENTEERUMINE:
Kuressaare merepäevade raames toimunud kaatrite ja paatide orienteerumisvõistluse formaat oli valikorienteerumine, kus kahetunnise kontrollaja jooksul sai läbida 16 kontrollpunkti. Rada kulges Roomassaare, Muratsi lahe, Kasti lahe ja Väike-Tulpe piirkonnas.

Kaatrite arvestuses tulid võitjaks Ott Kolk, Kadri Randoja ja 3-aastane Annemari Kolk, kes said kokku 42 punkti. Kaarel Trei ja John Ryan (Iirimaa) leppisid 24 punktiga.

Paatide arvestuses võitsid Aivar Sõrm ja Jaan Trummar 43 punktiga, teised olid Sandor ja Elisabet Sinimeri 36 punktiga. Kolmandaks jäid Urmas Kruusmägi, Kairi Niit ja Kai Saar 35 punktiga ning neljandaks Elvis Reinmägi ja Janek Altmets 21 punktiga.

ORIENTEERUMINE:
Kandla neljapäevaku võistlusklasside parimad olid Annabel Tanila, Anne Keerberg, Külli Müür, Ene Kalm, Rein Anger, Karl Martin Lember, Kaido Eichfus, Madis Laes, Peeter Ramst, Rami Neemistu, Väino Vaha ja Piret Saar.

Dejevo neljapäevakul olid võidukad Annabel Tanila, Maarja Müür, Kersti Ehala, Külli Müür, Ene Kalm, Kaspar Kaseväli, Jaanus Müür, Martin Ehala, Märt Järvik, Väino Vaha ja Ann Alice Ehala.

Laupäeval lõppenud veteranide maailmameistrivõistlustel orienteerumises (WMOC 2010) Šveitsis oli 4177 osalejat 43 riigist (Eestist 140). Tänavu oli osalejate hulgas Maarika Saks Saaremaa orienteerumisklubist, kes võistles tublilt W40-klassis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 51 korda, sh täna 1)