Lühidalt spordist

JALGPALL: Saaremaa meistrivõistlustel naiste jalgpallis alustati eile 2. ringi mängudega. Võistlustel osaleb neli naiskonda. Pärast 1. vooru juhtis FC Taritu, milles mängis ka parim väravakütt Liisi Salong, kes sai 1. ringis kirja 6 tabamust.

JALGPALL: Meistriliigas mängiv FC Kuressaare võitis karikavõistluste 1/32-finaalis III liiga klubi Jõgeva Noorus 96 3 : 0. Esimese väravani jõudis ründaja Martti Pukk juba 10-ndal minutil. Eduseisu kindlustas äärekaitsja Urmas Rajaver 28. minutil. Lõpliku seisu vormistas ründaja Dmitri Skiperski teise poolaja lõpuosas.

JALGPALL: III liigas mängiv Saaremaa JK aaMeraaS jäi karikavõistluste 1/32-finaalis alla meistriliiga klubile Nõmme JK Kalju 2 : 6. Favoriit JK Kalju haaras mängu alguses initsiatiivi, kuid väravat neil esialgu lüüa ei õnnestunud. Kontrarünnakust jõudis 24. minutil esimesena sihile hoopis JK aaMeraaSi poolkaitsja Janek Meet. Eduseisu poolaja lõpuni siiski hoida ei suudetud. Nurgalöögile pea vahele saanud Juri Jevdokimov viigistas ja 16-kasti joone lähedalt lõi karistuslöögi sisse Andres Koogas. Teisel poolajal tekkis veel lootus, kui Janek Meet lõi 78. minutil seisuks 2 : 3, kuid mängu viimasel 10. minutil lõid JK Kalju mängijad veel kolm väravat ja purustasid saarlaste edasipääsemise lootused.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)