Kuhu minna

Neljapäev, 5. august

ÜRITUS
Kuressaare linnuses 16. Kuressaare kammermuusika päevad. Kl 22 Lossimuusika. Vokaalkvintett Calmus Ensemble Saksamaalt. Pilet 200.–/170.–.
Mõntu sadamas Torgu merepäev. Kl 15 merepäeva pidulik mälestusteenistus Jämaja surnuaial. Kl 16.30 merepäeva pidulik avamine ja lipuheiskamine Mõntu sadamas. Kl 17 ümarlaud teemal “Meri on, meri jääb – kas ka rannakalur?”; osalevad Saaremaa kalanduspiirkonna juht Tiiu Kupp ja Saare maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna nõunik Leo Filippov. Kl 18 sadamapeo avalöök! Õhtu peaesineja Ivo Linna ja Helios. Toimub käsitöölaat, heategevuslik oksjon, loterii ja rannakalurite püügivahendite näitus. Huvilistele on avatud Sõrve militaarmuuseum ja Sõrve loodusmuuseum. Ametlik afterparty Laadla baaris. Korraldavad Mõntu sadam ja Torgu puhkemaja.
Kuressaare kuursaalis kl 20 Iberia: hispaania kavaga esinevad tantsija ja koreograaf Maria Rääk, löökpillimängija Reigo Ahven ja kitarrist Kristo Käo. Piletid kohapealt või internetist dancealbum.net .
Roomassaare sadamas kl 20 ansambel Folkmill. Pilet 50 krooni. Vihma ja tuule korral kaitseb kõiki suur telk.

TEATER
Valjala rahvamajas kl 20 Otepää teatri etendus Laip sahvris.
Kuressaares Sadamaaidas Veski tn 9 kl 19 Kuressaare Linnateatri etendus: Silvia Soro Rääkivad kivid. Lavastaja Tiit Palu (Endla teater). Pilet 200.–/175.–/150.–.

KONTSERT
Kuressaare lossi kapiitlisaalis kl 13 Sibeliuse akadeemia ning Eesti muusika- ja teatriakadeemia professori Mari Tampere-Bezrodny meistriklassi kursuste lõppkontsert. Esinevad noored viiuldajad! Kapiitlisaali minnes tuleb osta muuseumipilet.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk. Sissepääs tasuta kuni kl 24. Alates kl 24-st pilet 35 krooni.
Kodulinna lokaalis DJ Sander Loel. Sissepääs tasuta.
Veski trahteris kl 20 Pärimuskultuuri suvi 2010: Mari ja Oliver Ansekülast.
Illiku laos Orissaares DJ Andres Laht.
Club Privilegeis Red Bull noortepidu. Pilet 25 krooni.

Reede, 6. august

KINO
Divas kl 18 ja kl 20 Shrek nüüd ja igavesti. Pilet 50 kr.

ÜRITUS
Rüütli spaa Ritteri saalis 16. Kuressaare kammermuusika päevad. Kl 21 Eksootilised promenaadid. Portugali vokaal-instrumentaalkvartett South Trovadore. Piletid 180.–/150.–.
Raiekivi säärel Kuressaares Kuressaare XIV merepäevad. Kl 12 Meri spaa konverentsisaalis väikelaevaehituse konverents Tõsised jutud messis. Kl 14-st avatud merepäevade ala: käsitööküla ja rahvakultuur; vanad ja uued puulaevad Tori abajas; lasteala Titerannas; haakrikulaat GO Spa parklas. Kl 19 merepäevade pidulik avamine. Saaremaa Merispordi Seltsi eskaadrisõit merepäevadele. Tallinna Sadama orkester, dirigent Heldur Saade. Huvilistele avatud merealused. Kl 20 Jazz del Mar: Urmas Lattikase trio / Oleg Pissarenko ja Ain Agan. Kl 22.22 sadamapidu ansambliga Regatt merepäevade pealaval.
Roomassaare sadamas kl 20 Kihnu Virve. Pilet 50 krooni.
Kaalis teaduskonverents Saaremaa – Silurimaa looduse, ajaloo ja pärandkultuuri radadel. Esinevad Rein Einasto, Anto Raukas, Rein ja Helle Perens, Jüri Plado, Heikki Bauert, Kaali kooli õpilased. Kl 20 järvekontsert: järvele ehitatud ujuvlaval esineb ooperilaulja Jassi Zahharov. Pilet täiskasvanutele 75 krooni, pensionäridele 50 krooni, õpilastele 25 krooni, eelkooliealistele tasuta.

TEATER
Kuressaares Sadamaaidas Veski tn 9 kl 19 Kuressaare Linnateatri etendus: Silvia Soro Rääkivad kivid. Lavastaja Tiit Palu (Endla teater); kunstnik Silver Vahtre (Endla teater); osades Viire Valdma (Eesti Draamateater), Piret Rauk, Andres Raag (Tallinna Linnateater), Hannes Prikk ja Janek Sarapson. Pilet 200.–/175.–/150.–.

TANTS
Divas Mojito Night.
Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper. Kl 24-st pilet 25 kr.
Illiku laos Orissaares DJ Rait Riim (Bonny & Clyde).
Sadhu kohvikus kl 19 Sadhu studio jam vol. 6.
Club Privilegeis laval Merlyn Uusküla. Pilet enne keskööd 50 krooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)