5. lasteaia rühmad ajutiselt asenduspindadel (2)

16. augustist alustavad kõik Kuressaare linna lasteaiad taas tööd. Ristiku lasteaia (5. lasteaed) hoone rekonstrueerimise lõpptähtaja pikendamise tõttu kolivad sealsed lasteaiarühmad asenduspindadele.

Lepatriinude, Õunakeste, Midrilindude ja Päikesekiirte rühm paigutatakse Kuressaare haigla polikliinikuosa D-korpuse 3. korrusele, sissepääsuga Kastani tänava poolsest küljest. 16.–31. augustini tegutsevad Tibude, Krõllide ja Maasikate rühm Rohu lasteaia ruumides. Alates 1. septembrist kuni kuu lõpuni paiknevad need kolm rühma aga migratsiooniameti endistes ruumides Tallinna tn 27A.

Lillejänkude rühm paigutatakse Tuulte Roosi lasteaia ruumidesse Ranna 38 ja Tokkroosi rühm, kes eelmisel õppeaastal tegutses Rohu lasteaia koosseisus, paigutatakse Rohu lasteaia väikesesse majja Rohu 4B. Sõimerühmad esmakordselt lasteaeda tulevatele lastele avatakse alles pärast kolimist Ristiku tänava hoonesse.

Ristiku lasteaed ühes linnavalitsusega palub kõigilt lapsevanematelt mõistvat suhtumist lasteaia rekonstrueerimise lõppemiseni jäänud aja üleelamiseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)