Kuressaare suurpered võivad jääda Suvehitita (1)

Kuressaare linna paljulapseliste perede lapsed võivad ilma jääda Suvehiti priipääsmetest, kuna tuuri korraldaja Club Visioni e-kiri ei ole linnavalitsusse kohale jõudnud.

Kui Saarte Hääle ajakirjanik püüdis välja uurida, kui palju väikesi saarlasi saab Koit Toomet, Kairit Tuhkaneni, Jana Kaske, Vaido Neigausi ja ansamblit Släm priilt kuulama minna, selguski, et asjast ei tea midagi linnavalitsus ega ka Saaremaa paljulapseliste perede ühendus.

“Saatsime juuni alguses meilid linnavalitsustele,” kinnitas Saarte Häälele üks tuuri korraldajatest Meelis Eskola Club Visionist. Eskola sõnul soovisid nad teada nende linnade, mida tuur külastab, sotsiaalosakondadelt suurperede nimesid, et kontserdile saaksid tulla tõesti need, kes ise pileteid osta ei jaksa. “Igas linnas oleme tuurile kutsunud kuni kümme suurperet,” sõnas korraldaja.

Lisaks priipääsmetele on kontsertidel kavas korjata kontserdi toimumispaiga suurperede jaoks raha. “Kogu kontserdi ajal on võimalik saata SMS-e, kas siis 26- või 56-krooniseid, ning kogunenud toetussumma kasutamise otsustab siis kas sotsiaalosakond või paljulapseliste perede ühendus, kuidas kuskil,” täpsustas Eskola. Ta märkis, et kindlasti on suurtel peredel enne kooliaasta algust raha vaja ning seega saavad inimesed, kes kontserdile tulevad, vastavalt oma võimalustele suurperede heaks annetuse teha. Suvehiti tuur jõuab Kuressaarde 20. augustil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)