Lühidalt spordist

KERGEJÕUSTIK: Barcelona EM-il võistles ka kaks saarlast: Tiidrek Nurme ja Mikk Pahapill. Nurme sai esimeses 5000 meetri eeljooksus 9. koha ajaga 13.49,19 ning jäi esimesena finaalist välja, olles kokkuvõttes 16. Mikk Pahapill püsitatas Barcelonas 8298 punktiga uue isikliku rekordi ja saavutas tubli 4. koha. Reaalne medalilootus püsis kuni odaviskeni.

KERGEJÕUSTIK: Pühapäeval 5. korda toimunud Karala Mõõkkala jooksu võitis seekord Eesti parim maratonijooksja Pavel Loskutov, vahendab Jooksuportaal. Tema võiduaeg ligi 5 km pikkusel distantsil oli 14.41,4, mis parandas senist rekordit rohkem kui minuti võrra. Kiiremad saarlastest jooksjad olid teisena lõpetanud Tõnis Juulik ja kolmandaks tulnud Ando Õitspuu.

JALGPALL: Eesti jalgpalli meistriliiga 23. voorus kaotas FC Kuressaare Paide Linnameeskonnale 0 : 3. 14 punktiga on FC Kuressaare tabelis 9. kohal, lähimad konkurendid on Paide Linnameeskond 13 punktiga ja Kohtla-Järve Lootus 16 punktiga.

JALGRATTASPORT: Reimo Nook tuli nädalavahetusel Eesti meistriks seenioride klassis 20 km eraldistardist sõidus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)