Roomassaare merenädal pakub sisukat kultuuriprogrammi

Täna algava Saaremaa merenädalaga on seitsme sadama hulgas liitunud ka Roomassaare sadam, kus pakutakse nädala jooksul mitmekülgset kultuuriprogrammi.

Täna kl 20 mängivad tantsuks Rein Laaneorg ja President, homme samal ajal alustab PS Troika. Esmaspäeval kl 21 on tantsuõhtu koos Ivar Hanseni ja Annika Väälmaga, teisipäeval algab taas juba kuulsust kogunud suveviktoriin ning kl 22 alustab ansambel Lux. Kolmapäeval on tantsuõhtu Taniel Varesega, neljapäeval esineb ansambel Folkmill ning reedel tantsitab rahvast oma merelauludega armastatud laulumemm Kihnu Virve.

Roomassaare merenädal tipneb laupäeva õhtul kl 18 algava merelaulude konkursiga lauljatele ja laulukirjutajatele. “Kõik see eelnev kava on nagu ettevalmistus laupäevase atmosfääri loomiseks,” ütles Roomassaare sadama programmijuht Annika Väälma, lisades, et peol astuvad üles ka tantsijad Soomest ja Turbast. Läbi on lubanud astuda Küla Karla.

Õhtu jätkub tantsupeoga ja Antti Kopliste bändiga Üks Kõigi Eest!. “Kõik üritused toimuvad õues ning vihma ja tuule korral kaitseb kõiki suur telk,” kutsus Annika Väälma toimuvast osa saama.
Roomassaare merenädalat toetavad Saku õlletehas ja Altia Eesti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)