Kuhu minna

Neljapäev, 29. juuli

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Kuressaare staadioni kõrval kl 17–23 Tivoli tuur 2010. Üks atraktsioon 40 krooni, käepael (10x pilet) 300 krooni.
Kaarma kiriku pastoraadis kl 21 ööetendus Vaimude valgus Kaarma kiriklas ehk Pildikesi Kallase-pere kirjaalbumist. Kaarma Kamberteater. Etenduse pääsmed hinnaga 50 krooni eelmüügis Kaarma kiriku pastoraadis, Aste klubis, Kuressaare kultuurikeskuses.

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi. Sissepääs tasuta kuni kl 24. Alates kl 24 pilet 35 krooni.
Kodulinna lokaalis disko. Sissepääs tasuta.
Veski trahteris kl 20 Pärimuskultuuri suvi 2010: laulu- ja tantsuansambel Ätses Muhust.
Illiku laos Orissaares DJ Peeter Kukk. Pääse 25 krooni.
Club Privilege’is A. Le Coq Premiumi ja Fizzi tasuta tantsupidu. Sissepääs tasuta.

Reede, 30. juuli

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Kuressaare staadioni kõrval kl 17–23 Tivoli tuur 2010. Üks atraktsioon 40 krooni, käepael (10x pilet) 300 krooni.
Lümanda kultuurimajas kl 20 Saku flamenkotrupi Gitanda kontsert Flamenko puudutus. Kontsert tasuta.
Lõunaranna sadamas Muhus Saaremaa merenädala avamine. Kl 12 sõnavõtud. Kl 13–15 erinevad üritused merel. Lastele merel tasuta ringreis kaatriga. Kl 15 seminar Eesti merenduse teemadel, lektorid mereakadeemia dotsent Rein Raudsalu ja Peeter Laum. Kl 17 esineb Kuressaare puhkpilliorkester. Kl 19 alustab Külasema külaselts meeleoluka merelaulude õhtuga. Süüdatakse lõke. Avatud on puhvet.
Orissaare jahisadamas Illikul Saaremaa merenädal. Kl 18.30 avatakse Püharistil fotonäitus ”Illiku päevad 10” ja algab Illiku vaiba kudumine (kuni pühapäevani). Kl 19.30 isevalmistatud ilma mootorita veesõidukite Admirali ralli Püharisti–Illiku start. Kl 20 merenädala lipu heiskamine. Orissaare noorte tantsunumbrid. Sõitu teevad veesõidukid. Kl 20.40 line-tants. Kl 21.30 Paadivabriku avapauk ehk Brasiilia pidu. Kl 22 pealaval ansambel Spido.

KONTSERT
Mõntu sadamas kl 20 ansambel Justament. Pilet 50 krooni.
Roomassaare sadamas kl 20 mängib tantsuks Rein Laaneorg ja President. Pilet 50.– NB! Pidu toimub iga ilmaga! Vihma ja tuule korral kaitseb kõiki suur telk.

TEATER
Kuressaares vanas Sadamaaidas Veski tn 9, kl 19 Kuressaare Linnateatri esietendus: Silvia Soro ”Rääkivad kivid”. Lavastaja Tiit Palu (Endla teater); kunstnik Silver Vahtre (Endla teater); muusikaline kujundaja Peeter Konovalov (Ugala teater); osades Viire Valdma (Eesti Draamateater), Piret Rauk, Andres Raag (Tallinna Linnateater), Hannes Prikk ja Janek Sarapson. Pilet 200.–/175.–/150.–
Salme rannapargis kl 21 Salme Vallateatri suvelavastuse esietendus: August Mälk Läänemere isandad. Lavastaja Väino Uibo, dramatiseerinud Sulev Raudsepp, kunstnik Endla Tuutma, kostüümid Tiia Kobin, muusikaline kujundus KÜI, liikumisseaded Merle Sillavee. Pääse 50 kr (õpilasele 35 kr), müügil tund enne kohapeal. Kl 21–22.30 avatud viikingite kingsepatöökoda.
Kaarma kiriku pastoraadis kl 21 ööetendus Vaimude valgus Kaarma kiriklas ehk Pildikesi Kallase-pere kirjaalbumist. Kaarma Kamberteater. Etenduse pääsmed hinnaga 50 krooni eelmüügis Kaarma kiriku pastoraadis, Aste klubis, Kuressaare kultuurikeskuses.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk. Pilet kl 22–24 50 krooni, alates kl 24 pilet 75 krooni.
Kodulinna lokaalis disko. Südaööni sissepääs tasuta, kl 24-st pilet 25 krooni.
Illiku laos Orissaares DJ Mikk Saarela.
Club Privilege’is legendaarne 25 krooni pidu. DJ Erkki Sarapuu (TV3, Power Hit Radio).
Pärsama kultuurimajas retrodisko. Diskoguru Elmu Sadulsepp.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)