Hirmus kuum viis poodidest voolu (8)

Hirmus kuum viis poodidest voolu

Foto: Egon Ligi

Suur oli klientide pettumus, kui nad hirmsa kuumaga pärast tööd Kuressaare Maximasse jõudsid ja selle ukse suletuna leidsid.

“Olen harjunud pärast tööd siit odavamat saia ostma ja siis järsku oli uks kinni,” rääkis nördinud kodanik Saarte Häälele. Uksel oli küll silt, et kella seitsmest avatakse, kuid tema otsustas siiski külastada Selverit, mis aga võttis ta vastu samasuguse teatega. “Rimi ikka lõpuks oli lahti,” lisas marketimaratoni läbinud kodanik.

Eesti Energia pressiesindaja Maia Burlaka ütles Saarte Häälele, et Kaarma vallas ja Kuressaare linna põhjaosas oli eile õhtul tund aega elekter ära. “Kell 16.37 läks vool ära ning juba kell 17.31 oli tarbijatel elekter tagasi,” kinnitas Burlaka, oskamata elektrikatkestuse põhjuste kohta esialgu midagi kosta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)