Eesti Post plaanib Kuressaares postkaartide välimüüki

Ehkki Eesti Post pöördus Kuressaare linnavalitsuse poole palvega avada Kuressaare kesklinnas postkaartide, markide ja ümbrikute välimüügipunkt, alustatakse alalise tänavamüügiga siiski tuleval aastal.

Nii ütles Saarte Häälele Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder, lisades, et müügilett on plaanis avada kesklinnas A&G kaupluse vastas.
Siiski kavatsetakse n-ö projektipõhiselt ka tänavu välimüüki korraldada. Nii on juba osaletud näiteks Kuressaare kevadlaadal ning müügilett on kavas avada ka 17.-18. juulil Saare kala- ja toidulaadal. Lisaks postkaartidele, markidele ja ümbrikutele tulevad müüki Eesti Posti logoga mütsid, vihmavarjud ning samuti Eestis palju tuntust kogunud rahvuspapud.

Eesti Post osaleb 2010. aasta suvel ligikaudu 50 väliüritusel üle Eesti. Nende hulka kuuluvad nii suuremad üritused (nt Pärnu Hansapäevad, Maailmamängud Tallinnas) kui ka erinevad laadad ja linnapäevad (nt Türi lillelaat, Valga-Valka linnapäevad).
Olenemata üritusest on Suderi kinnitusel alati saadaval laias valikus postkaarte, marke, ümbrikuid, et kõigil huvilistel oleks hea ja mugav võimalus oma sõpradele, tuttavatele ning lähedastele tore üllatus teha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)