Andrus Peegli kalad kunstigaleriis

Saarte Hääle kunstnik Andrus Peegel tõi oma pildid taas saarlastele näha. Esimene kord olid Peegli pildid Saaremaa kunstistuudio galeriis väljas läinud aasta märtsikuus. Kui Peegli esimene Saaremaa-näitus oli nimetu, siis nüüd on kunstnik piltidele leidnud ühise nimetaja “Meres ujub alati keegi…”

Peegel ongi leidnud merest põnevaid olendeid ning pannud neile kummalised nimed. Nii võib piltidel näha suvetuura, jobukala, tavalist meripiipu, Eesti energiaangerjat, punalipsu ja Läti lesta. Pastell-pliiatsitega papile joonistamisel on Peegel kasutanud kulla- ja hõbedavärvi, mis teatud nurga alt vaadates helgib.

“Mõtlesin, et suvisel kenal ajal võiks inimestele midagi kerget ja lõbusat näidata,” arvas Saare- ja Muhumaa juurtega mees.
Andrus Peegli pildid on galeriis saarlaste ja saare külaliste rõõmuks väljas kaks nädalat ning huvilistel on võimalik neid endale ka osta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 50 korda, sh täna 1)