Nael: Ma sain rikkaks

Nael: Ma sain rikkaks

 

Inimesed on lollid. Ja ma tõestasin seda. Järgmised 10 aastat ma tööd tegema ei pea.

Nuputasin tükk aega, et mida oma suvega peale hakata. Mitte midagi pole teha. Üritasin rannas käia, kuid kuna ma olen häbelik ja ennast poolalasti koorima nõus ei ole, siis löödi mind rannast minema. Tõsijutt.
Tõmbasin endale musta tolmumantli ülle ja vedelesin rannas. Ei saanud veel kümmet minutitki olla, kui ümberkaudsed naisterahvad hakkasid mind kõõrdpilguga seirama. Mõtlesin, et mul pea kammimata või midagi.

Lõpuks tuli suvevaheajal rannavalvur-kombepolitseinikuna töötav kurikuulus hurmur Kassanova ning ütles mulle, et ma pean uttu tõmbama. “Miks?” küsisin vastu. “Sest sa oled riides. Rannas tuleb käia ainult rannariietes,” märkis ta oma õlist läikivaid suuri rinnalihaseid üles-alla hüpitates.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)