Viinatootja jäi kohtus kaotajaks (5)

Alkoholitootja Altia Eesti AS jäi Tallinna halduskohtus vaidluses tarbijakaitseametiga Saaremaa Vodka reklaamlause “Vötame mönuga” kasutamise üle kaotajaks.

Tallinna halduskohtu esindaja ütles esmaspäeval, et kohus otsustas jätta Altia Eesti kaebuse rahuldamata ja menetluskulud kaebaja kanda. Kohtuotsusele saab esitada 30 päeva jooksul apellatsioonkaebuse ringkonnakohtule.

Altia Eesti tegevdirektor Ivar Aus on varem BNS-ile rääkinud, et tarbijakaitseamet tegi firmale mullu 21. detsembril ettekirjutuse lõpetada viinamargi Saaremaa Vodka reklaamimine lausega “Vötame mönuga”. Amet põhjendas ettekirjutust asjaoluga, et nimetatud reklaamlause näol on tegemist otsese üleskutsega alkoholitarbimisele.

Altia Eesti ei nõustunud ameti ettekirjutusega ja taotleb kohtus selle tühistamist. Ausi sõnul kasutab ettevõte reklaamlauset aastast 1999 ning seni pole see probleeme tekitanud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)