Selgunud on Valjala kaunid kodud

Kaheksandat korda toimunud Valjala valla heakorrakonkursil hindas komisjon tänavu osalenud üheksa kodu hulgast parimateks viis kodu.

Tunnustust leidsid Niina ja Arald Lilbi kodu Jõelepas, Anne ja Janek Mõigu kodu Nurme külas, Helmi Kaunise ja Tanel Keldri kodu Jõelepas, Elle ja Mart Kaseoru elamine Valjala alevikus ning Elve ja Kalev Peäske kodu Undimäe külas.

“Läbi käidi mitmed kodud, raske oli valida parimat. Iga kodu oli omanäoline ja kenasti korda tehtud,” lausus heakorrakomisjoni liige Agnessa Sepp, kelle sõnul on üha raskem avastada igal aastal uusi kodusid, kes sooviksid end konkursil esitleda.

Kodusid hindasid Valjala volikogu esimees Liilia Eensaar, maaelu komisjoni esimees Indrek Iljas, lasteaia juhataja Marina Tamm, vallasekretär Saima Varvas, Sakla raamatukoguhoidja Agnessa Sepp ja maakorraldaja Pille Pukk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 71 korda, sh täna 1)