Medvedev “venitati” pea Schwarzeneggeri pikkuseks (4)

Medvedev “venitati” pea Schwarzeneggeri pikkuseks

OSAV TRIKK: Ametlikel fotodel ei ole Medvedevi ja Schwarzeneggeri pikkuse vahe eriti märgatav.
Foto: Internet

Jaanilaupäeval, 23. juunil algas Venemaa presidendi ametlik visiit Ameerika Ühendriikidesse. Esimese peatuse tegi Kremli peremees Ühendriikide läänerannikul San Franciscos, kus ta kohtus California kuberneri, endise filmitähe Arnold Schwarzeneggeriga. Kõmuajakirjanikud ootasid seda kohtumist põnevusega. Põhjus on selles, et Schwarzenegger on teada-tuntud musklimees, samas kui Medvedev torkab silma oma lühikese kasvuga.

Pärast ametlike fotode ja telekaadrite avaldamist selgus, et Medvedev, keda lühikese kasvu pärast on sageli nimetatud “nanopresidendiks”, paistab California valitsejaga peaaegu ühepikkune või vähemalt pole nende pikkuse vahe ametlikel fotodel ja telekaadrites eriti märgatav. Kuulduste järgi olevat see vahe aga koguni 23 cm.

Vene väljaande Svobodnaja Pressa ajakirjanikud selgitasid, milliste kavalustega õnnestus n-ö õukonnafotograafidel ja imagomeistritel säärane lausa kadestamistväärt trikk korraldada.
Väidetavalt olevat Vene riigipea garderoobis erilisel kohal kõrge vahetallaga kingad. Nende kandmine võimaldavat mehe pikkusele lisada kuni 10 cm. Selliste kingadega pole Medvedevi pikkus mitte 162 cm, vaid hoopis 170 cm – peaaegu sama palju kui peaminister Vladimir Putinil.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 97 korda, sh täna 1)