Juhtkiri: Üks hull peab ikka olema (2)

Juhtkiri: Üks hull peab ikka olema

 

Järjest populaarsust juurde saav jaanipäeva tähistamine Saaremaal on selleks korraks seljataga. Kui arvestada rahvahulka, mis neil päevil saartele lisandus, siis oli meil ikka üsna rahulik olemine. Politseil veidi tegemist oli, aga kuna keegi löömingute või liiklusõnnetuste tagajärjel traumapunkti ei sattunud, võime kokkuvõttes rahul olla.

Kuigi ilm oli päikese ja tuule päralt, suutsid jaanilised siiski kõik süüdatud lõkked kontrolli all hoida. Ka see on hea märk, et inimesed ei ole ümbritseva keskkonna suhtes ükskõiksed. Isegi suuremat prügiloopimist ei ole teede ääres märgata olnud.

Kõik oleks olnud suurepärane, kui poleks olnud üht hullunud kihutajat, kelle sõidutrajektooril jäi ette Tagavere reoveepuhasti. Nii et tilk tõrva meie jaanipäeva meepütis siiski oli. Aga siiski õnneliku lõpuga lennukatse, sest konte ei murdnud keegi.

Suvi on alles alanud ja hulk inimesi ligi tõmbavaid üritusi tulemas. Toimetus kutsub kõiki pidutsejaid mõistlikkusele, sest me ei vaja ühtki juhtumit, mis halvasti lõpeb. Turvalist suve kõigile saarlastele ja meie külalistele!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)