Lihtne küsimus

Kas Kuressaare 5. lasteaed valmib tähtaegselt 1. septembriks 2010?

Vastab Koger & Partnerid juhataja Andres Koger:

Me teeme kõik endast oleneva, et lasteaed tähtajaks üle anda, ehitaja on pelgalt vahend, kes sobitab erinevad materjalid kokku, vastavalt ettekirjutatud projektile. Me ei tooda ega tarni materjale, täna on paneelide tootmine ja transport põhjustanud olukorra, kus me oleme graafikust maas 10 päeva, aga ma tean meie projektijuhi võimeid ja ma usun parimat.

Seniks, kuni on põhjust uskuda, et tähtajaks on võimalik üle anda, pole meil alust muid tähtaegu pakkuda. Samas, tegemist on ehitusega, me mängime tellijaga läbi ka selle variandi, kui tarnijad ei suuda mere taha materjali graafikujärgselt transportida. Valmis tuleb olla nii heaks kui vähem heaks lahenduseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)