Saaremaa maleva teavituspealik sai kapteniks (5)

President Toomas Hendrik Ilves andis Kaitseliidu Saaremaa maleva teavituspealikule Taavi Tuisule teisipäeval kapteni auastme. Kuressaare ametikooli teabejuhina töötav Tuisk on kaitseliitlane aastast 1999.

“Reservväelased moodustavad enamuse Eesti relvajõudude isikkoosseisust, ka reservis olles on võimalik kõrgemat auastet välja teenida, küll aeglasemas tempos,” nentis vastne kapten Tuisk. Saarte Häälele ütles ta, et osales mais reserv-õppekogunemisel, kus sai oma kunagisi tööülesandeid meelde tuletada ja kogeda, et kaitsevägi on vahepeal tublisti edasi arenenud.

Aastail 1997–1999 teenis Taavi Tuisk Kuperjanovi üksik-jalaväepataljonis, kaitseväe lahingukoolis ja õhutõrjedivisjonis. Aastast 2000 teenis Tuisk Kalevi üksik-jalaväepataljonis ja kaitsejõudude peastaabis. 2006 osales teabeohvitserina välisoperatsioonil Lõuna-Afganistanis. Tuisk on reservis 2007. aasta novembrist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)