Lihtne küsimus (6)

Kuna pea iga nädal jääb Tallinna–Kuressaare lennuliinil lende erinevatel põhjustel ära ja reisijad on Estonian Airis tõsiselt pettunud, on toimetusse pöördutud küsimusega, mida arvab Estonian Airi lennulepingu täitmisest majandus- ja kommunikatsiooniministeerium. Edastasime lennuliinilepinguga seonduvad küsimused majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi lennundus- ja merendusosakonna juhatajale Andres Lippmaale.

Vastuse saatis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonna nõunik Rasmus Ruuda:

Lennuliiklust Tallinna ja Kuressaare vahel korraldab Saare maavalitsus MKM-i (majandus- ja kommunikatsiooniministeerium – toim) volituse alusel, kes on sõlminud avaliku teenindamise lepingu Estonian Airiga. Lendude graafik ja muud lepingu tingimused on kokku lepitud poolte vahel. Lepingu järelevalvet teeb Saare maavalitsus. Me ei ole sellesse protsessi seni sekkunud.

Seega: riigi esindaja antud küsimuses on maavalitsus ning nendelt tuleks küsida ka kommentaare.
Mis puudutab vastavat statistikat lendude toimumise osas, siis minu teada on Estonian Air omapoolseid kommentaare korduvalt teie väljaandele saatnud. On palve, et neid numbreid võiks ka adekvaatselt kajastada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)