Kuressaare linn tervitas uusi linnakodanikke (1)

Kuressaare linn tervitas uusi linnakodanikke

Foto: Peeter Kukk

Eile andis Kuressaare abilinnapea Argo Kirss kultuurikeskuses 40 uuele linnakodanikule pidulikult üle sünnikirjad ja -toetused. Sünnitoetust said Kuressaare linnas elavad lapsevanemad, kelle lapse sünni registreerimine jäi ajavahemikku 23. jaanuar kuni 30. aprill. Fotol on isa Andres ja ema Airika Käsper koos 2-kuuse Karoliisiga.

Kirss tunnustas kõiki lapsevanemaid, kes on võtnud endale väga suure vastutuse – kasvatada inimest. “Elu kogu oma keerukuses on vastuoluline ning õige tee leidmine, mis tagaks õnne ja hingerahu, ei ole lihtne,” lausus ta, lisades, et samas ei ole mõtet ühel linnal, mis oleks tühi.

“Lapsed annavad elule ja selle jooksul tehtud tegemistele üldse mõtte,” sõnas ta, tänades lapsevanemaid kõikide kuressaarlaste nimel selle eest, et nende lapsed annavad Kuressaare linnale killukese tema eksistentsi mõttest. Abilinnapea soovis ka, et vanematel jätkuks aega oma laste jaoks – seda nii aasta, 13 aasta kui ka 17 aasta pärast.
Käesoleval aastal makstakse Kuressaares sünnitoetust 2500 krooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 131 korda, sh täna 1)