Juhtkiri: Lugemisaasta kulduudis

Juhtkiri: Lugemisaasta kulduudis

 

Kuressaare linn saab taas raamatupoe. Päris südalinnas, raekoja ja raamatukogu ligi. Oma esinduspoe avab firma, mille nime teavad kõik raamatusõbrad. See nimi Rahva Raamat tekitab usaldust ja aitab täita tühimikku, mis meie raamatuturul juba mõnda aega laiutanud on.

Raamatu kinkimine on saarlaste hulgas populaarne. Aga tihti on nii, et teades küll kingi saaja lugemiseelistusi, ei ole alati võimalik leida kingiks sobivat teost. Võimalus tellida vajalik ja soovitud raamat kohale RR-i mõnest teisest esindusest laiendab valikut.

Head raamatusõbrad! Arvame, et see on lugemisaasta parim uudis, millega meid täna rõõmustatakse. Meie omalt poolt soovime, et kõik lugemishuvilised uue poe kiiresti üles leiaksid ja äri ladusalt käima läheks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)