Neli inimest haiglasse sõitnud mees astub kohtu ette

Jõulu teisel pühal raskete tagajärgedega avarii põhjustanud 29-aastane Peeter astub sel suvel Kuressaares kohtu ette.

Liiklusõnnetus toimus möödunud aasta 26. detsembril kell 12.56 Kuressaare–Püha–Masa tee 4. kilomeetril, kui 29-aastase Peetri juhitud Peugeot Partner kaotas lumisel teel juhitavuse ja põrkas kokku Volvoga, mida juhtis 42-aastane Toomas.

Pealtnägija sõnul sattus Peugeot’ ratas lumevaalu, auto hakkas seejärel tagumist otsa ette viskama ja sattus vastassuunavööndisse.
Mõlema auto juht ning Peugeot’s istunud 23-aastane Kaidi ja Volvos istunud 42-aastane Ülle toimetati Kuressaare haiglasse. Kolm avariis kannatada saanud inimest pääses samal päeval kodusele ravile. Raskes seisundis Kaidi toimetati helikopteriga edasisele ravile Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)