Laimjala jäägrid panid köögi veerema

Laimjala jäägrid panid köögi veerema

 

Laimjala jahimeestel on valmis saanud ammu mõtteis olnud kaasaegne liikuv köök.

Tegemist on järelhaagise baasil valminud BBQ ahju-väliköögiga, mis vastab kõikidele liikluses osalemiseks vajalikele nõuetele. BBQ-ahi mahutab korraga kaks 30–40 kg siga.
Ahju tegid valmis, lisades ka palju omi mõtteid, Valjala sepad. Lisaks eratoetusele panid õla alla ka kohalikud ettevõtted Kingli Grupp OÜ ja OÜ Paios.

“Eesmärk on nii jahimeeste kui ka Saaremaa mainet vabas keskkonnas parandada ja esile tuua ning oma peredele ja headele sõpradele lihtsalt vabal ajal tegevust pakkuda.
Samuti kaob vajadus pidevalt kogu grilliürituseks vajalik “kola” peale ja maha laadida,” lausus Laimjala jahiseltsi juhatuse liige ja projektijuht Vilmar Rei.

Tema sõnul ahju eraldi välja ei rendita. “Pigem meeskonnaga koos, ja sobiva kutse korral on jahimehed kindlasti nõus üritusel osalema,” arvas ta.
Lisaks on liikuvas köögis olemas suitsuahi, külm ja soe vesi ning pliit. Eraldi liigendiga teises ahjus on võimalik grillida, vokirooga valmistada ja ka katlas suppi keeta.

Suurel pliidil saab valmistada kõikvõimalikke toite alates pannkookidest.
Olemas on ka kapp tarvikute hoidmiseks, puudekorv, prügikotihoidik ja kaks suurt tööpinda-lauda.
Ahi valmis kahe kuuga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)