Krimi

Põlev post süütas laiul kulu

Pühapäeval teatati kell 20.15, et Vilsandi saare lähedal asuval Käkimaa laiul põleb kulu. Tulekahju sai alguse põlevast elektripostist, millest omakorda süttis liinialune kulu. Elektrikud lülitasid voolu välja. Tulekahju kustutasid Vilsandi elanikud, kes jäid ka põlengukohta jälgima.

Kivi otsa kihutanud autost lekkis õli

Pühapäeval kell 13.42 tuli teade, et Mustjala vallas Panga küla kandis on sõiduauto kivi otsa sõitnud ja autost voolab välja õli. Päästjad katsid autost voolanud jahutusvedeliku ja tilkunud õli reostuse absorbendiga.

Päästjad vabastasid tee mahalangenud puust

Laupäeval kell 22.41 teatati päästjatele Pihtla vallas teele langenud puust, mis oli sulgenud ühe sõidusuuna. Päästjad saagisid puu tükkideks ja tõstsid kõrvale.

Metskülas keelati ohtlik tuletegu

Laupäeval kell 18.54 tuli päästjatele teade, et Leisi vallas Metskülas on tuld näha. Omanik põletas vana heina. Päästjad keelasid tal tuletegemise ära, sest puhus tugev tuul ja oli oht, et tuul kannab sädemed lõkkest kaugemale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)