Nael: Igale probleemile on lahendus

Nii, nüüd ma olen siis selle ära teinud. Oma firma nimelt. Mulle on tulnud kilode ja tonnide viisi kirju. Kõigile ei jaksa vastata. Seega mõtlesin, et teen sellise firma, et vastan saadetud küsimustele ja saadan pärast arve. Pappi tuleb kogu aeg ja siis pole enam muret.

Kõikidele küsimustele ma vastata ei oska. Mõne osas küsin abi ka oma sõbralt professor Kosmoselt ja Tiidu Survelt, kes teavad kõike. Aga sellised vastused on jälle kallimad.

Küsib P. Eeter Orissaarest: Kas teised mehed ka veel tantsivad? Alguses käisin ühe tšikiga svingtantsu kepsutamas, siis hakkas naine undama, et miks ma võõraste naistega tantsin, kui tema peab aeroobikas käima. Nüüd käime rahvatantsu tantsimas.
Vastab Einar S. Pett: Ma pean teid kahjuks kurvastama, aga te olete tõepoolest viimane mees maamunal, kes veel tantsib. Teised mehed lõpetasid tantsimise juba 14. aprillil 1986. Aga pole midagi imestada, et te pole sellest veel aru saanud, kui teie naine undab kõrval. Seega on viimane aeg tantsimine ära lõpetada ja astuda tõsiste meeste ridadesse.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)