Käku küla krossirada saab uue ilme

MTÜ Saaremaa Motoklubi liikmed uuendavad Kaarma vallas Käku külas asuvat krossirada.

“Eks me seal planeerisime ja vormistasime hüppeid ringi. Jaanipäeval tahaks teha väikese võistluse ka,” ütles Saaremaa motoklubi asutaja Meelis Vahter, lisades, et rada on tegelikult juba aastaid olemas olnud ning seda on igal aastal täiustatud. Plaanis on ehitada ka stardipuu ja rada siluda.

Vahter lisas, et põhjus, miks nad rada täiustavad, on see, et krossihuvilisi on palju, aga Saaremaal pole kusagil sõita. Praegu saab rada kasutada treeninguteks. Rada on mõeldud motoklubi liikmetele, kuid sümboolse tasu eest saavad seda kasutada ka teised. “Me ei saa seda kasutajate hulka väga suureks ka ajada, sest see rada ei kannata nii palju,” nentis Vahter.
Krossiraja pikkus ulatub üle kilomeetri. MTÜ Saaremaa Motoklubi kasutab lisaks ka Lümanda krossirada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)