Kadi raadio jahib suurt preemiat

Kadi raadio kandideerib üle-euroopalises voorus Euroopa Parlamendi ajakirjanduspreemiale raadiosaadete kategoorias Tõnis Kipperi poolt europarlamendi saadiku Tunne Kelamiga tehtud usutlusega.

Intervjuu läks eetrisse täpselt aasta eest 27. mail 2009 Kadi raadio saates “Keskpäev” ja sai kuulajatelt väga hea tagasiside. Tegemist oli tavakuulajale lihtsa ja arusaadava selgitusega Euroopa Liidust ja Eesti rollist selles ühenduses, ütles raadio tegevdirektor Gunnar Siiner.

Euroopa Parlamendi ajakirjanduspreemia konkursile laekus sellel aastal 371 taotlust 27-st Euroopa Liidu riigist. Eestist oli taotlusi kaheksa ja lisaks Kadi raadiole pääsesid Eestist finaali TV-kategoorias Kadri Kuke immigratsiooniteemaline uudislugu ja kirjutava meedia kategoorias Martin Kala artikkel “Euroopa rattad ei logise”, mis ilmus nädalalehes Eesti Ekspress.
Võitjad selguvad sügisel ning auhinnatseremoonia toimub oktoobris.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)