Juhtkiri: Kas meedia on süüdi? (1)

Juhtkiri: Kas meedia on süüdi?

 

20. märtsil kirjutas Saare maavanem lehes nii: “Viimase paari nädala jooksul on juba kaks Oma Saare juhtkirja Saare maavalitsuse ja Estonian Airi päralt. Eesti Vabariigi aastapäevakõnes ma pöörasin tähelepanu väära pildi loomisele asjadest ajakirjanduse poolt.”

Pole midagi parata, täna paneme samal teemal kolmanda juhtkirja. Seekord tõstatasid kehva lennuühenduse teema turismikorraldajad ja
-ettevõtjad, kes nimetavad Tallinn–Kuressaare–Tallinn lennuliini Saaremaa turundusele vastutöötamiseks.

Tookord kommenteeris maavanema kirjatükki meie lehe peatoimetaja, kes märkis: “Leht kirjutab sellest, millest inimesed räägivad: mis neid kurvastab, mis neid rõõmustab.” Et me samal teemal taas juhtkirja tegime, pole mitte tahtmine maavanemale veel kord “ära teha”, vaid täna küsime me hoopis: appi, kas tõesti jääbki nii?

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)