Minu öökapiraamat (1)

Minu öökapiraamat

 

Praegu loen ma Mihkel Raua “Sinine on sinu taevas”. Edeneb visalt, sest kevadiste aiatööde aeg pole lihtsalt õige raamatulugemise aeg. Raua “Musta pori näkku” jätsin muide pooleli, just selle ropendamise pärast, mis sealt vastu vaatas.

Üldiselt meeldib mulle aga lugeda raamatuid, kus saab ise kaasa mõelda. Nn traditsioonilisi naistekaid ma ei loe, action-raamatuid ka mitte. Elulooraamatud võtan kätte valikuliselt, sest kõigi inimeste kohta ei tahagi kõike teada – las mõni persoon olla kui päike, keda on eemalt hea vaadata.
Võin aga öelda, et rohkem kui kolm korda olen lugenud näiteks “Jane Eyre’i” ja “Tõe ja õiguse” 2. osa. Ning tellisin endale ka jalgpalliraamatu, mis pidi kohale jõudma 10. juunil – seda ootan huviga!

Tänu oma tööle on aga minu töölaual praegu “Kormoranide levik Eestis” ning seadusandlusega tuleb ka pidevalt kursis olla.

Tiiu Kupp
kalameeste sõber

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)