Juhtkiri: Teeme fifty-fifty (4)

Juhtkiri: Teeme fifty-fifty

 

Hea soovitus, mis aga läheb käiku vaid siis, kui mõlemad pooled nõus on. Kuid sõiduauto Mercedes omanik, kes pöördus Audi autoteenindusse ja seal lekkima hakanud amortisaatorite tõttu sellise ettepaneku tegi, jäi esialgu pika ninaga. Loomulikult tulid teenindajatelt kohe väited, et amordikad olid juba nii läbi, et lagunesid just sel hetkel, kui masin tõstukile jõudis.

Juhtub. Aga et mõlemad amortisaatorid hakkavad lekkima täpselt samal hetkel, on tehnikat tundvate inimeste arvates mitte just igapäevane nähtus. Amorte on ju igal autol kokku neli, kuidas siis teised õli pidama jäid? Punn ette, arvasid meistrid.

Ei vali toimetus siin poolt, sest meie ei tea, kui kulunud härrasmehe auto amordid olid. Küll aga taunime seda, et vaidluse ägenedes dokumendid muutuma hakkasid. Kuidas sai uude dokumenti kirja amortisaatori leke, mida algselt polnud? Usalduse küsimus on just nimelt siin!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)