Kuhu minna

Reede, 21. mai

KINO
Divas kl 20 Punane elavhõbe. Põnevusfilm. Pilet 50.–

KONTSERT
Salme kultuurimajas kl 18 Salme põhikooli heategevuslik kevadkontsert.

NÄITUS
Kuressaares Auriga kaubanduskeskuse aatriumis kl 16 näituse Hüvasti, Charlie. 20 aastat kommunismi kokkuvarisemisest Euroopas avamine. Näituse on koostanud Eesti ajaloomuuseum. Väljapanek jääb avatuks 6. juulini.

ÜRITUS
Arensburgi lounge-restoranis Muusa kl 19 Mihkel Raud – kauaoodatud kohtumine lugejatega! Esitlusele tulevad nii “Musta pori näkku” kui ka värske põnevusromaan “Sinine on Sinu taevas”. Kohapeal müügil raamatud soodushinnaga 195 krooni (tavahind 229 krooni). Õhtu on kõigile tasuta! Lisainfo telefonil 45 24 707 ja restoran@arensburg.ee .
Orissaare kultuurimajas kl 18 Orissaare gümnaasiumi Mo-teatri õhtu Meeldiv mälestus. Ettekandele tulevad Mo-teatri üleriigiliselt tunnustust leidnud lavastused K. Tšukovski Tibu ja humoorikas kompositsioon Inimese areng võrdub igavikuga, kus mistahes kõrgus võrdub sügavikuga. Pääse 25 krooni. Info tel 56 680 887.

TANTS
Divas DJ-d P. Kukk ja K. Lillimägi.
Luciferis DJ Andres Laht.
Mönusas Villemis ansambel Üks Kõigi Eest.
Kodulinna lokaalis DJ Rämmal. Südaööni tasuta, kl 24-st pilet 25 krooni.
Club Privilege’is DJ Kallaste.

SPORT
Torgus Iide staadionil kl 19 Saaremaa meistrivõistlused jalgpallis. Mängivad Taritu ja Torgu. Üritus tasuta.

Laupäev, 22. mai

ÜRITUS
Mustjala rahvamajas kl 16–17.30 tantsukursus täiskasvanutele. Pilet 50 krooni. Kavas: samba ja džaiv. Info tel 56 678 824 või www.highlandcattle.ee .
Võhma koolimajas kl 20 kevadpidu. Esineb Jüri Homenja; karaoke ja üllatused. Laual suupisted ja kohal baar. 100 krooni pileti eest saab tasuda Võhma kultuuri- ja spordiseltsi kontole 221037720433 (märksõna ”kevadpidu” + nimi) või kohapeal. Info ja kohtade broneerimine tel 59 084 063.
Anseküla surnuaial kl 12 taastatakse Saaremaa Merekultuuri Seltsi algatusel ja korraldamisel Saksa kaubaaurikul Kronos hukkunute ühishaual mälestusrist. Info: Rein Sepp, tel 51 10 918; Valdur Lind, tel 52 78 228.

LAAT
Kõljala uuel külaplatsil kl 11 laat. Müügile tulevad taimed (lilled, tomatid jm), kodus jahvatatud rukkijahu, leivaastjad, käsitöö ja palju muud kaupa.
Piiri magasiaida ees kl 9 Muhu kevadlaat. Kl 10 esineb Külasema külaseltsing. Magasiaidas kevadlillede näitus. Laadaloterii. Rohenäppude vahetuspunktis saab vahetada erinevaid rohelisi taimi. Info 53 008 874, Malle.
Kuressaare lossipargis kuursaali ees kl 11–12.30 kevadine taimevahetus. Taimetarkadest on kohal linna haljastusspetsialist Katrin Reinhold ja aiandusagronoom Reena Smidt. Oodatud on kõik, mis kevadel muldapanemist vajab – nii puude-põõsaste istikud, püsililled, lille- ja juurviljataimed kui ka lillesibulad, risoomid ja toalilled. Istuta taimed pottidesse või kilekottidesse ja lisa nimesilt. Täpsem info: Reet Truuväärt, reet.truuvaart@gmail.com , tel 51 84 042; Katrin Reinhold, katrin.reinhold@kuressaare.ee .


Ürituse eelinfo

Vigurkross 2010 karikad ootavad jagamist!

Laupäeval, 22. mail kutsub MTÜ Üheskoos Suudame kõiki autospordihuvilisi Upa krossirajale, et üheskoos selgitada välja kiireim ja täpseim vigursõitja. Erinevalt talvel toimunud ürituste sarja esimesest üritusest Pereralli 2010 saavad nüüd kõik võistelda iseenda eest.

Võistelda võivad kõik: naised, juuniorid (kuni 18-a), mehed, nii tagasillaveoliste kui ka esisillaveoliste autodega. Kell 10 algab registreerimine, kus saab maksta ka osavõtutasu 150 krooni. Start kell 11. Raja pikkus 800 m. Üritus kestab orienteeruvalt kl 16–16.30, järgneb parimate autasustamine. Osalejatele pakutakse sooja suppi ja külma jooki. Tule ja naudi koos pere ja sõpradega meeleolukat nädalavahetust!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)