Minu öökapiraamat

Minu öökapiraamat

Foto: Peeter Kukk

Minu öökapil on praegu “Maailma usualtarid”, see on päris põnev kogumik maailma tähtsamatest usualtaritest ja usuteemalistest kogunemiskohtadest.

Kuna pikkade tööpäevade tõttu jõuan raamatu kätte võtta vaid nädalavahetustel, siis satub ilukirjandust minu öökapile harva. Viimati oli selline ilukirjanduse valda kuuluv teos Andrus Kivirähki “Rehepapp”, kuid enamjaolt loen ajaloost kõnelevaid ja tõestisündinud lugusid, teatmeteosed on need, mis aja võtavad.

Äripäeviti asenduvad raamatud ajalehtede ja ajakirjadega. Et ühelt poolt päevasündmustega kursis olla ning teisalt miskit huvitavat teada saada. Ajakirjadest eelistan Tarkade Klubi ja Geod – selliseid, mille kohta vanasti öeldi populaarteaduslik perioodika. Ja ajalehti eelistan ma ka lugeda paberväljaandena, sellisel vanal traditsioonilisel moel.

Andrus Kandima
Olerex AS Saaremaa müügijuht,
Leisi vallavolikogu esimees

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)