Lihtne küsimus

Pulli pangale pääsemine on kohalikes elanikes tekitanud küsimusi, sest senise juurdepääsutee on maaomanik piirdeaiaga sulgenud. Kas eraomanik võibki sel viisil pääsu Pulli pangale lihtsalt sulgeda? Kuidas on huvilistel pangale pääs tagatud?

Vastab Orissaare vallavalitsuse maareformi ja planeeringute peaspetsialist Margus Pikkor:

Küsija väide on vaid osaliselt õige, juurdepääs pangale ei ole suletud. Juurdepääs läbib erakinnistutel asuvaid teid. Juurdepääs Pulli küla poolselt teelt on tõesti suletud, kuna omanikega ei ole sõlmitud tee avaliku kasutamise lepingut ning selle tee äärde on ehitatud ka aed. Aia otstarbe kohta saab küsida otse omanikult, vallal andmed selle kohta puuduvad. Juurdepääs pangale on tagatud teiselt teelt – Haapsu küla poolt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)