Nael: Mustjalast kostab vaid piiksumist (1)

Nael: Mustjalast kostab vaid piiksumist

 

Ei suuda mina enam oma tundeid vaka all hoida. Jopa kolla ja kõiksugu karvased ja sulelised sinna otsa! Nüüd tuleb välja, et mina kui kodanik Pett pean ilma jääma tsirkusest, mis toimub Mustjala volikogus.

Igas kuus korra võtan ma endale ühe õhtu vabaks, väikese keefiri ja õllelonksu kõrvale ning naudin. Mitte “Kodus ja võõrsil” ega “Kodu keset linna”, rääkimata “Stiilipäevikust”. Mina naudin Mustjala vallavolikogu istungite salvestusi. See on parim huumor. Naljad elust enesest, mis, tõsi, vahel kipuvad veidi karmiks minema. Kuid elu on kord selline juba. Mul on üks sõber seal volikogus, kes on ikka ja jälle salvestanud neid istumisi seal ning siis paari kaheliitrise eest mulle maha lükanud. Mina saadan koopia jälle omakorda sõber Joonatanile, kes elab Austraalias, ja siis me pärast kommenteerime seda nalja.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)